Toestellen
03 september 2008 - Ron Smeets

De Water Cube GSM

Een beetje mosterd na de maaltijd om nu, twee weken na het einde van de Olympische Spelen, nog met een mobieltje op de markt te komen waarvan het ontwerp duidelijk gebaseerd is op het futuristisch uitziende zwemstadion van Beijing.

Het toestel is verder onder andere voorzien van tri-band GSM support, een 2.4 inch QVGA kleuren display, twee camera's (resolutie onbekend, maar die aan de voorzijde zal wel een 0.3MP versie zijn), microSD geheugenkaart optie (max. 1GB), multimedia speler en Bluetooth.

Deze Chinese mobiel kost slechts 175 dollar en voor die prijs krijg je het toestel, twee 1050mAh accus, een lader, stereo headset, de data kabel en een 256Mb microSD geheugenkaart.Gerelateerde links:
De alles in één Cube Phone
Water in m'n display?!?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.