Entertainment
10 mei 2006 - Ron Smeets

De ware liefde vinden via je mobiletje

In Turkije, Hongarije en Engeland kunnen alleenstaanden die te verlegen zijn om op de versiertour te gaan nu via hun GSM op zoek gaan naar de ware liefde.

Nee, we hebben het niet over de vele SMS dating services die ook in Nederland 's nachts op vrijwel elke TV zender te zien zijn.

De Love Detector is een service die aan de hand van een (mobiel) telefoongesprek analyseert of degene met wie jij op dat moment spreekt wellicht verliefd op jou is, of aan het worden is.

Om de dienst te gebruiken draai je eerst een speciaal nummer, gevolgd door het nummer van degene wiens liefde je wilt 'testen'. Direct na het gesprek, dat door de servers en software van de Love Detector gevolgd wordt, ontvang je dan een SMS of voicemail met de bevindingen.

Dat 'rapport geeft onder andere aan de hand van de gemeten concentratie nivo en het enthousiasme van de gesprekspartner aan wat de kansen zijn op 'meer dan een vriendschap'.

Een 'rapportage' kan er als volgt uitzien: "Embarrassment level was 'Normal'. Although your friend was embarrassed from time to time, this is only expected in long calls. Your friend's concentration level was VERY HIGH during this conversation. Normally, this is a very good indication as it means that your friend is 100% with you during your call... If you can't think of any reason why your friend will be angry during the call, this indication is very promising...! Anticipation level is HIGH - Your friend was expecting something to happen during this call... if other indications are negative, it might be that your friend was too busy to speak now, but if love level is high, maybe it is time for you POP THE QUESTION??? HIGH EMOTIONS WERE DETECTED THROUGHOUT THE CONVERSATION and this means, most likely, that LOVE IS DETECTED! - Our advise? Proceed with caution! Be polite, and try to make the move!"Gerelateerde links:
Sexy lingerie voor. . . je iPod
De Nokia L'Amour collectie
GSM is versier- en dumpdevice tegelijk
Bluetooth dating service
GSM met emoties
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.