Accessoires
07 mei 2010 - Ron Smeets

De voor- en nadelen van de iPad

Tja, de iPad. . . Wat kun je er nog over zeggen na drie maanden hype, ruim een miljoen verkochte exemplaren en tientallen, nee honderden, reviews. Dat hij voorlopig nog niet (officieel) in Nederland en België te koop zal zijn misschien. Ach dat is ook al geen nieuws meer ;-)

Toen ik enkele weken geleden bij de boys van het Beste product de opnames maakte voor onze iPad videoreview hebben we ook nog een paar korte filmpjes gemaakt waarin ik vertel wat de iPad (in mijn ogen)  nu eigenlijk precies is en wat volgens mij de vijf belangrijkste voor- en nadelen zijn. Die drie filmpjes kun je hieronder bekijken. Enjoy!

Wat is de iPad: #hbp_755424543#

De voordelen: #hbp_100468694#

De nadelen: #hbp_98704534#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.