Geruchten
25 september 2007 - Ron Smeets

De volgende HTC Smartphone wordt de Kii

Dit gerucht is afkomstig van de Bluetooth Special Interest Group. Zij publiceerden namelijk een lijstje waarop het toestel genoemd wordt (zie foto).

Omdat het lijkt te gaan om een aanvraag voor Bluetooth certificatie staan er verder weinig tot geen specs in het lijstje anders dan dat het een Smartphone wordt met Bluetooth 2.0 + EDR.

Foto's van het toestel zelf zijn er ook nog niet. De vraag is nu natuurlijk hoe de Kii er uit gaat zien en wanneer HTC zelf iets laat 'lekken' en of dit model, gezien de 'Sony Ericsson' achtige naam (met een beetje fantasie) iets te maken heeft met het bericht dat HTC een order zou hebben voor de productie en levering van 1 miljoen Smartphones aan Sony Ericsson.

Anderen speculeren dat dit mogelijk ook wel eens de Vodafone 920 zou kunnen zijn, ook een HTC product (foto hier onder).Gerelateerde links:
HTC Erato als opvolger van de 'Star Trek'
Nog een in de rij van HTC geruchten: de Wings
HTC P5500, aka Nike, over enkele weken al te koop?
Eerste foto's van HTC's Google Phone uitgelekt
Is dit de HTC Touch II aka. Nike?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.