Geruchten
24 maart 2011 - Ron Smeets

De verzamelde iPhone 5 geruchten (Infographic)

Het is niks nieuws dat er continu nieuwe iPhone 5 geruchten opduiken. Als die er al komt dan duurt dat zeker nog tot medio juli, het 'standaard' moment voor nieuwe iPhone lanceringen door Apple, maar de afgelopen dagen worden de geruchten (daar is er weer een ;-)) ook steeds sterker dat de nieuwe iPhone pas in de herfst (september) uitgebracht zal worden.

Het Franse NoWhereElse heeft een aardige Infographic gemaakt van alle geruchten over nieuwe specs en design elementen die over de iPhone 5 online rondgaan. Daarbij hebben ze onder elk item ook een 'kansbereking' gemaakt van de (on)waarschijnlijkheid van de betreffende geruchten.

Bron (en een grotere versie van bovenstaande Ifographic)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.