Toestellen
10 april 2013 - Ron Smeets

De verborgen innovaties van de Samsung Galaxy S4?

Samsung heeft op haar eigen blog een graphic gepost van de zogenaamde verborgen innovaties van de Galaxy S4. Wat echter opvalt is dat de meeste specificaties die daarin vermeld worden, zoals de accelerometer, de proximity sensor, de lichtsensor en de gyro senso, bepaald niet als grote innovaties gezien kunnen worden. Dat zijn functies die al jaren toegepast worden.

Het artikel, en de graphic, hebben dan ook meer weg van hetgeen Apple ook al jaren doet. Bestaande technologie claimen als een (eigen) innovatie. Oordeel zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.