Toestellen
30 mei 2006 - Ron Smeets

De V630i 3G Walkmanphone ook naar Vodafone NL

Vorige week meldden wij al dat de nieuwste 3G Sony Ericsson Walkmanphone, de V630i die in Engeland al in de winkels licht ook naar Nederland zou komen.

Deze week heeft Sony Ericsson het toestel middels een persbericht formeel aangekondigd voor de Nederlandse markt en net als in Engeland wordt de V630i ook hier exclusief voor Vodafone Live! op de markt gezet.

De V630i levert zonder moeite de content diensten van Vodafone live! met UMTS, zoals Music Downloads, Radio diensten, Mobile TV, videoberichten, pusjh email en BeeldBellen. Daarmee is de V630i een dynamische telefoon met een hoog fun gehalte. De telefoon zal jonge muziekliefhebbers aanspreken die op zoek zijn naar de vrijheid en keuzemogelijkheden die de nieuwste mobiele technologie te bieden heeft.

Naast muziek is de V630i ook uitgerust met een 2.0MP camera met digitale zoom, e-mail mogelijkheden, een complete HTML browser en een extra groot,1.9" kleurendisplay. Zakelijke toepassingen zijn ondermeer pc-synchronisatie, -tools en -software. En voor mensen die onderweg makkelijk en veilig willen telefoneren, is er een volledige assortiment aan bluetooth-enabled headsets.

De volledige specs van het toestel zijn:

Entertainment

* Muziekspeler (MP3, AAC, AAC+, eAAC+)

* OMA DRM phase 1

* Telefoonspeaker

* Full streaming Audio/Video

* >64 polyfone ringtones

* Java MIDP 2.0

* 3D games

* Sony Ericsson Music DJ(tm)

* SE Video DJ(tm)

* SE Picture DJ(tm)

* Mobiele TV met 3G via Vodafone live!

* Stereo headset

* 256 MB M2(tm) kaart

Imaging & Messaging

* 176x220 pixels, TFT 1.9"

* 262k kleurendisplay

* 2.0 megapixel camera

* VGA videotelefonie camera

* Push e-mail

* 2x digitale zoom

* Video recording/playback

* SMS en MMS

* QuickShare(tm)

* Instant Messaging

Connectivity

* UMTS 2100

* Bluetooth(tm) EDR

* PC Tools & Software

* USB 2.0 mass storage FS

* USB-kabel

* Fast port connector

* Connector voor externe antenne

* Flight mode

* Volledige HTML browser met RSSGerelateerde links:
Nieuwe Sony Ericsson muziek GSM in Engeland al te koop
Goedkope Walkmanphone van Sony Ericsson?!
Eerste 'Japanse' walkmanphone van Sony
Sportieve en compacte walkman phone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.