Accessoires
02 november 2005 - Ron Smeets

De ultieme iPod accesoire gids

De IPod en Apple fanatics van iLounge hebben zojuist de iPod accesoiregids editie 2005/2006 uitgebracht. Hierin vind je letterlijk alles voor- en over de iPod (Video), Nano, Mini en Shuffle.

Bijzonder handig voor diegenen die nog twijfelen over welke iPod voor hun het beste is en een must-read voor iedereen die al een iPod heeft en op zoek is naar de juiste accesoires.

Zoals gezegd, er ontbreekt werkelijk niets in deze gids. Behalve accesoires die al te koop zijn worden ook een groot aantal nieuwe gadgets getoond die de komende maanden op de markt komen.

Daarnaast is er ook aandacht voor een historisch overzicht over de 'geboorte' van de iPod en iTunes en, mijn favoriet, een top 10 met 'must-have' iPod gadgets.

De gids is, in PDF formaat gratis te downloaden bij iLounge.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.