Toestellen
18 mei 2006 - Ron Smeets

De ultieme 'bling bling' GSM

Als je tot de 'happy few' behoort voor wie geld geen rol speelt, en je bent op zoek naar een unieke GSM met het ultieme bling bling gevoel, dan is dit toestel van Goldvish misschien wel precies wat je zoekt.

Behalve zijn unieke vorm is ie namelijk belegd met 120 karaat aan VVS-1 grade (voor de kenners) diamanten.

Het toestel zelf is verder een quad-band GSM net MP3 speler, FM radio, camera met 8x digitale zoom en een 2GB memory card.

Het prijskaartje dat er aan hangt zal menigeen even doen slikken: $1.000.000, maar voor dat geld heb je dan wel een uniek toestel waarvan, letterlijk, geen tweede bestaat.

Overigens lheeft Goldvish ook andere exclusieve en voornamelijk met goud belegde toestellen in de 'aanbieding' vanaf een slordige 25.600 dollar.Gerelateerde links:
Bijzonder complete gouden Nokia 8800
Vergulde GSM's nieuwe rage
Gouden GameBoy Classic van €23K
GSM van 1 miljoen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.