Accessoires
27 december 2005 - Ron Smeets

De ultieme afstandsbediening

Zelf noemen ze 'm de 'Simple Remote' maar eigenlijk is de nieuwste afstandsbediening van OpenPeak, behalve een AB voor TV en DVD speler, ook een garagedeur opener, VoIP telefoon, programmagids en dankzij de ingebouwde WiFi adapter en koptelefoonaansluiting kun je er ook muziek naar streamen en mee luisteren.

Geen afstandsbediening om te laten rondslingeren dus. Als je hiermee eenmaal op de bank ligt hoef je er echt niet meer vanaf ;-)

Naar verwachting wordt de Simple Remote volgende week, tijdens de CES geintroduceerd en dn zal er waarschijnlijk ook een prijskaartje aan gehangen worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.