Geruchten
29 november 2005 - Ron Smeets

De tweede generatie ROKR gespot

De foto is nog wat onduidelijk, maar volgens een Tsjechische site zou dit wel eens de tweede generatie ROKR kunnen zijn.

Wat ze er precies over te zeggen hebben kan ik helaas niet achterhalen, wellicht dat iemand die de Tsjechiche taal wel machtig is de vertaling hieronder kan posten ?

Wat wel 'leesbaar' is zijn enkele functies en opties die, neem ik aan, in de nieuwste iTunes GSM aanwezig zullen zijn: Stereo Bluetooth (A2DP), UMTS en USB 2.0.

Nu nog enkele Gigabytes aan geheugen en het kan wat worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.