Toestellen
09 oktober 2006 - Ron Smeets

De touch sensitive Nokia Aeon

Afgaande op de ontwikkelingen die we bij steeds meer toestelmakers zien evolueren is de constattering dat de zogenaamde Touch sensitive toestellen, zoals de LG Chocolate en Samsung E900 een hype in wording zijn.

Ook de R&D afdeling van Nokia heeft zich in dit toestelconcept vastgebeten, met de Aeon als een van de eerste resultaten. Hij is nog niet in levende lijve gezien, maar enkele foto's zijn wel al opgedoken.

Net als bij de Black Box van BenQ Siemens en de Onyx heeft ook de Aeon een volledig touch sensitive front. Meer foto's:Gerelateerde links:
Opvolger voor de Chocolate?!
BenQ Siemens op de 'Chocolate' toer
Sony Ericsson Black Diamond
Nieuwe platte slider van Samsung
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.