Nieuws
08 februari 2012 - Ron Smeets

De toekomst van BlackBerry App ontwikkeling

Tijdens BlackBerry DevCon werd (helaas) nog niets duidelijk over het nieuwe BB10 OS en de bijbehorende toestellen. Dat was ook niet echt te verwachten, maar DevCon, met zo'n 2000 ontwikkelaars uit heel Europa als aandachtig publiek, zou natuurlijk wel hét ideale moment geweest zijn om een tipje van de sluier op te lichten.

Christopher Smith, verantwoordeljk voor de ontwikkeling van het OS en de (SDK) tools, spreekt in onderstaande video over de toekomst van 'BlackBerry Development'.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.