Entertainment
13 maart 2010 - Ron Smeets

De Tiddy Bear verlost je van die snijdende autogordels

In de categorie 'Mobiel, maar dan anders' ontdekte Cowgirl Marjolijn van DCG de Tiddy Bear (nee, geen flauwe grapjes maken). Dit is een soort van knuffelbeertje voor je autogordel die ervoor zorgt dat, met name de vrouwelijke, automobilisten nauwelijks nog last hebben van een snijdende gordel.

In onderstaande video kun je zien hoe hij werkt. De vraag is echter nog wel of dit gadget echt bestaat of dat het een studentengrap is. Ik zeg het laatste ;-) Alhoewel... je kunt hem wel online bestellen voor 15 dollar (per twee) plus verzendkosten.

En ja, ik weet dat deze video al bijna drie jaar oud is, maar ik had hem nog niet eerder gezien en ik denk velen van jullie ook niet ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.