Nieuws
04 april 2008 - Jeroen de Hooge

De Telegraaf vernieuwt mobiele site

De Telegraaf heeft een vernieuwde mobiele site gelanceerd, welke vanaf vandaag te bezoeken is door vanaf je mobieltje te surfen naar telegraaf.nl.

Het uitgangspunt van de nieuwe site is dat men altijd en overal toegang heeft het kenmerkende, relevante en laatste nieuws van De Telegraaf. Daarnaast kunnen bezoekers er terecht voor het actuele weer, verkeer en de koersen op de financiële markten. Voor sportliefhebbers zijn er uitslagen en standen te vinden van een groot aantal sporten.

Patrick Loppé, Channel Manager Mobiel bij De Telegraaf: "De nieuwe site sluit aan bij onze ambitie om ook op het gebied van mobiel internet een nadrukkelijke rol van betekenis te spelen. Het is een echte Telegraaf site geworden waarbij ons nieuws goed tot zijn recht komt. Bovendien zijn we in staat om beter in te spelen op belangrijke gebeurtenissen en evenementen als de Amerikaanse verkiezingen en het EK. De komende maanden gaan we de site verder uitbreiden met secties als DigiTaal en Vrouw."

In 2007 kende de mobiele site van De Telegraaf een grote groei: 35% meer gebruikers en 100% meer pageviews. Over 2008 wordt een nog grotere groei verwacht vanwege de betere toestellen op de markt, hogere snelheden en een toename van flat-fee abonnementen.Gerelateerde links:
De Telegraaf komt met SMS Nieuws Alert
Mobiele telefonie snelst groeiende mediakanaal
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.