Accessoires
08 mei 2006 - Ron Smeets

De telefoontas die nog belt ook

Dit is weer een heel andere vorm van 'mobiel' bellen. Deze telefoontas met een 70-er jaren look kun je niet alleen als echte handtas gebruiken, maar als je hem in een telefoonlijk prikt, dan doet ie het ook nog.

Zoals gezegd is het geen GSM, maar als je op pad gaat, dan kun je je mobieltje natuurlijk wel gewoon in deze tas meenemen zodat je toch bereikbaar bent en je mobiele telefoon goed beschermd wordt.

De telefoontas is, mede omdat het een lederen uitvoering is en natuurlijk ook een ingebouwd vast toestel heeft, niet goedkoop, maar als moederdagkado of gewoon om je (vrouwelijke) wederhelft te verassen ben je voor 295 dollar wel verzekerd van een uniek kadootje.

Hij is te koop bij La Pochette.Gerelateerde links:
Trillende tas voor je mobieltje
Toilettas met ingebouwde speakers voor je iPod
Nog een zonnecel handtas
Zonnecel-lederen handtas.
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.