Accessoires
31 januari 2010 - Ron Smeets

De 'Storm' verdrievoudigt de actieradius van je iPhone 3GS

De iPhone 3GS (en ook de 3G) blinkt niet bepaald uit als het gaat om het uithoudingsvermogen van de accu en het feit dat je die accu zelf net kunt uitwisselen maakt het er voor de 'heavy user' niet makkelijker op om de dag door te komen met zijn toestel zonder tussendoor op zoek te gaan naar power ;-)

Een van de oplossingen die je veelvuldig online en in shops ziet 'hangen' zijn de zogenaamde 'snap-on' accu's. Ook niet altijd even handig in gebruik (groot, zwaar) maar ze vergroten wel de 'actieradius' van je iPhone. Hieronder kun je de Storm in actie zien. Deze accu is al een tijdje op de markt. Hij heeft een capaciteit van maar liefst 1900mAh. Volgens de fabrikant genoeg om je iPhone twee keer op te laden.

http://www.youtube.com/watch?v=aN0oE0ZlRWM

Bron: BuyMeAniPhone, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.