Accessoires
17 september 2010 - Ron Smeets

De Start Trek Communicator phone, aka Nokia N76

Nokia en Star Trek zijn elkaar al vaker tegengekomen. Kijk maar eens naar deze video ;-) Voor de Trekkies van het eerste uur is het onderstaande filmpje wellicht iets interessanter. Daarin zie je namelijk een tot Star Trek Communicator omgebouwde Nokia N76.

Het verhaal gaat dat Nokia vorig jaar, toen de laatste Star Trek film uit kwam, van plan was om de 'N76 Communicator' daadwerkelijk op de markt te brengen. Helaas (of gelukkig, als je geen fan bent ;-)) is dat er niet van gekomen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.