Toestellen
09 augustus 2011 - Ron Smeets

De Sony Ericsson Xperia Active onder water (video)

De Sony Ericsson Xperia Active die enkele weken geleden onthuld werd en binnenkort in de winkels zal liggen is een Android toestel waarme je zonder problemen in de regen kunt lopen (erg handig deze zomer in Nederland ;-))

De boys van SE Community hebben dit getest en waarempel, na ruim een halve minuut onder water (niet te diep) werkte het toestel nog steeds ;-) Hieronder het videobewijs daarvan.

Het beeld van 't inzetje linksonder is gefilmd door de camera van de Xperia Active die aan stond terwijl het toestel onder water gehouden werd.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.