Geruchten
14 november 2007 - Ron Smeets

De Sony Ericsson R1i

Na de vele P3 en P5 concepten vond deze creatieveling het hoog tijd worden om een andere letter te gebruiken ;-)

Zie hier het resultaat: De R1i. Natuurlijk is ook dit een concept en dus is de kans dat we het toestel ooit in de winkels zullen gaan zien wederom zeer klein.

Het idee achter de R1i wordt pas echt duidelijk als je de tweede foto (hieronder) bekijkt. Van buiten lijkt het toestel op een normale candybar, maat als je hem openklapt, een beetje zoals de Nokia Communicator, dan verschijnt een groot diaplay en compleet toetsenbord, met trackball.

Enkele specs: een 5 Megapixel camera, WiFi, UMTS / HSDPA, Bluetooth etc. . .Gerelateerde links:
P5i concept nummer. . .
Nog een P3i concept
P3i concept met Full Touch UI
Het blijft P3i concepten regenen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.