Nieuws
20 juni 2008 - Redactie MobileCowboys

De Sony Ericsson Maria Sharapova Design Collection

PERSBERICHT - Sony Ericsson en Maria Sharapova presenteerden de collectie aan internationale lifestyle journalisten die voor de speciale gebeurtenis naar Londen waren overgevlogen. De presentatie gaf het tennisseizoen een glamoureuze en stijlvolle start.

Maria Sharapova is Sony Ericssons eerste global brand ambassador. De vierjarige overeenkomst werd in januari van dit jaar gesloten en de Maria Sharapova Design Collection is de eerste aangekondigde designcampagne waarin wordt samengewerkt.

“Aan deze collectie te kunnen werken was een kans die ik niet kon laten liggen,” aldus Maria Sharapova tijdens de bekendmaking.  “Sony Ericsson heeft mij geholpen een collectie accessoires voor mobiele telefoons te creëren waarvan ik weet dat mensen ze zullen gebruiken.  En elk item draagt mijn stempel.  Mensen willen stijl, mode en glamour en met deze collectie weet ik dat ze dat krijgen. 

Ik verheug me erop de collectie te gebruiken met mijn Sony Ericsson T303, die al net zo stijlvol is en waarmee ik graag naar muziek luister tijdens trainingen of om te ontspannen na een wedstrijd.”

Ter introductie van de Maria Sharapova Design Collection showden enkele veelbelovende Londense catwalktalenten de fashion look van het seizoen, ontworpen door jonge, stedelijke designers. Louise Roe, styliste en mode expert, presenteerde de show en toonde de Sony Ericsson accessoires voor mobiele telefoons aan toonaangevende lifestyle journalisten uit de hele wereld. De Maria Sharapova Design Collection bestaat uit de IDC-31 Courtside Case, de compacte IDC-32 Exercise Case, de IDC-33 Party Bag en de IDC-34 Travel Wallet. De Design Collection is geïnspireerd door Maria Sharapova’s eigen mondiale lifestyle en de nieuwste modetrends.

Sony Ericsson designer Lykke Tarsbol tijdens de modeshow:  “Het was heel plezierig om met Maria aan deze collectie te werken. We wilden een design dat representatief is voor haar leven op en buiten de tennisbaan. We hebben nauw samengewerkt om elk item met haar en voor haar te ontwerpen.”

Maria Sharapova, een toonaangevende persoonlijkheid zowel op de tennisbaan als in de wereld van stijl en mode, gaf een brede modekennis en extra glamour aan het project. Haar nauwe samenwerking met het design team van Sony Ericsson heeft geresulteerd in een ambitieuze collectie accessoires. 

De Maria Sharapova Design Collection is vanaf het derde kwartaal van dit jaar verkrijgbaar.Gerelateerde links:
Maria Sharapova van Motorola naar Sony Ericsson
Maria Sharapova en Sony Ericsson Z555
Maria Sharapova's nieuwe mobieltje
Usher gaat Sony Ericsson Walkman phones promoten
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl