Toestellen
11 oktober 2007 - Ron Smeets

De Sony Ericsson K850i wordt uitgepakt

Nee, helaas zijn deze foto's niet van de K850i die ikzelf uitgepakt heb ;-( Maar gezien het feit dat het toestel elk moment in de winkels kan verschijnen wilde ik ze jullie toch niet onthouden.

Hopelijk hoeven we hier niet al te lang meer te wachten. Eerdere berichten spraken over begin tot medio oktober en dat window sluit over enkele dagen. Misschien dat Sony Ericsson of een van de telefoonwinkels ons meer kan vertellen? Reageer maar!

Meer foto's:

Via: JustAMPGerelateerde links:
Sony Ericsson K850i vanaf 1 oktober in de winkels?
Sony Ericsson 5 Megapixel Cybershot phone: K850i
Leugentje, fout of boze opzet van Sony Ericsson?
Close up fotoshoot van de K850i
Eerste video van de K850i
Specs en foto's van de Sony Ericsson K850i opgedoken
Foto's van de Sony Ericsson K850i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.