Toestellen
02 juli 2007 - Ron Smeets

De Sony Ericsson K750i World Poker Tour

Poker is hot de laatste maanden en mobieltjes zijn dat al een paar jaar. Het idee om een GSM in Poker look-and-feel op de markt te brengen is dus zo gek nog niet, moeten ze bij Sony Ericsson gedacht hebben.

Sinds een paar weken is de K750i WPT in Frankrijk al te koop.

Het toestel is dus (helaas) een standaard K750i met Poker ringtones, wallpapers en game, Texas Hold ‘Em 2. Ongetwijfeld zal meespelen dat Sony Ericsson op deze manier de ‘oude voorraad’ aan K750i modellen kan opruimen voordat de nieuwe toestellen op de markt komen.

Spelers kunnen alleen spelen of tegen andere K750i WPT gebruikers. Je kunt je score mobiel online bijhouden en, indien nodig, professioneel advies van Poker Pro’s downloaden. Er kan niet, zoals bij de ‘echte’ online versie’s van het spel, voor geld gespeeld worden. Jammer, ik had wel eens willen zien wat er zou gebeuren als je je belminuten zou kunnen inzetten;-)

Via: Poker News (Frans)Gerelateerde links:
Ringtones van je Pokeridool
Nieuwe Camphones Sony/Ericsson
Sony Camphone in de prijzen
Spiderman mobieltjes van Sony Ericsson
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.