Geruchten
12 juni 2007 - Ron Smeets

De Sony Ericsson K1i en MC700i

Nee, dit is niet een van de primeurs van aanstaande donderdag in Berlijn maar een concept model Full-front touchscreen Cybershot phone, gemaakt door een van de vaste forumbezoekers van Mobile Review.

Toegegeven, hij ziet er wel cool uit. Misschien dat de ontwerpers van Sony Ericsson hierdoor toch nog op ideeën gebracht worden ;-)

Dit was overigens niet het enige concept toestel dat de afgelopen dagen opdook.

Zie hier de MC700i, een toestel dat nogal wat weg heeft van de Nokia L'Amour modellen. Ook dit is een concept cq. photoshop product, maar daarom wederom niet minder leuk en wellicht een inspiratie voor de 'echte ontwerpers'.Gerelateerde links:
Aftellen tot Sony Ericssons 'Next Big Thing'
Nieuwe Sony Ericsson Walkman- en Cybershot phones
Sony Ericsson presenteert 5 megapixel toestel op 14 Juni
Concept toestellen: Nokia N74 en Sony Ericsson K900i
Sony Ericsson op iPod koers?!?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.