Toestellen
25 oktober 2011 - Ron Smeets

De snelheid van de iPhone 4S vs de iPhone 4 (video)

De iPhone 4S ziet er van buiten exact hetzelfde uit als zijn voorganger, de iPhone 4. Het grote verschil is volgens Apple, behalve Siri, de snelheid van het toestel. De boys van PocketNow maakten onderstaande, ruim 10 minuten durende, video waarin de snelheid van de twee toestellen met elkaar vergeleken wordt.

Beide toestellen draaiden op IOS 5 en alle (third party) apps waren uitgeschakeld om een zo zuiver mogelijk vergelijk te kunnen maken. Kijk en huiver (of niet natuurlijk ;-))

http://www.youtube.com/watch?v=tgEmjBCTAW8

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.