Nieuws
03 september 2010 - Ron Smeets

De SMS duim, maar dan anders

Je hoort er de laatste maanden eigenlijk weinig meer over, maar er zullen ongetwijfeld nog mobiele bellers zijn die last hebben van de SMS duim.

De Textee is ook een SMS duim, maar dan anders. Het is een soort van rubberen vingerhoedje met een 'voetje' waarmee het SMS'en op een virtueel toetsenbord schijnbaar makkelijker wordt.

Mwah, lijkt mij erg onwaarschijnlijk, maar ik heb het natuurlijk nog niet zelf kunnen proberen. Ik zal er maar eens eentje opvragen of bestellen ;-) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.