Toestellen
06 maart 2014 - Ron Smeets

De smartphone evolutie volgens LG (Infographic)

Ter gelegenheid van de winkellancering van de LG G Flex heeft de Koreaanse fabrikant een Infographic samengesteld over de smartphone evolutie volgens LG, aangevuld met enkele aardige, Amerikaanse, smartphone gebruikers feitjes.

Geen echt groot nieuws, maar wat wel weer eens duidelijk wordt is dat LG tussen 2007 en 2013 vrijwel niet aanwezig was aan het (touchscreen) smartphone front. Het eerste noemenswaardig toestel, zo realiseert de fabrikant zich zelf ook, was de LG G2 die medio 2013 op de markt verscheen. Toegegeven, dat was dan ook meteen wel de klapper van het jaar, maar dat heb ik al vaker geroepen.

Onderstaande infographic toont ook dat 48% van de Amerikanen hun mobiele toestellen ook gewoon in de kerk zouden gebruiken. Ik neem niet aan alleen voor het maken van foto's en filmpjes tijdens bruiloften ;-) Verder geeft 77% toe hun smartphone ook in bed te gebruiken wanneer de partner daar ook in ligt. 

Een grotere versie van de Infographic kun je hier bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.