Nieuws
29 maart 2006 - Ron Smeets

De slechtste WiFi Hotel(keten)s

Zoals gemeld in onze post van eerder deze week over de 'beste WiFi Hotels' zou de bedenker van de lijst, HotelChatter, ook een lijst publiceren met de slechtste WiFi Hotels en Hotelketens.

Net als de eerdere lijst met Beste WiFi Hotels is ook deze versie compleet geent op de Amerikaanse markt, maar zoals ook dit bericht over een London's hotel dat ruim 800 dollar rekende voor 24 uur WiFi op de kamer aangeeft is het hoog tijd dat we ook in Europa zo'n lijstjes gaan maken!Gerelateerde links:
De 5 beste WiFi steden, volgens Microsoft
Beste WiFi Hotel(keten)s
Grootste WiFi netwerk ter wereld
MC op de CeBIT Dag twee: O2, can do!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.