Accessoires
26 november 2005 - Ron Smeets

De Skype Stick

Elecom heeft een handige oplossing bedacht om overal en altijd te kunnen beschikken over je eigen Skype telefoon.

De zogenaamde Skype USB Stick is behalve van 32 Mb opslagruimte ook voorzien van Skype software. Je kunt hem dus overal mee naar toe nemen en ook gebruiken in internetcafe's of andere publieke plekken waar je toegang hebt tot het world wide web.

Door je login gegevens en wachtwoorden op het USB-stick deel op te slaan hoef je je gegevens dus niet meer op 'vreemde' PC's en terminals in te voeren, wat natuurlijk een stuk veiliger is.

Behalve de standaard uitvoering is ook een model beschikbaar met Bluetooth optie voor het gebruik in combinatie met een headset.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.