Toestellen
05 augustus 2016 - Ron Smeets

De Samsung Galaxy Note 7 'makes America greater again' Een bijzonder grappige commercial met Christoph Waltz in de tien hoofdrollen

Christoph Waltz werd met name bekend door zijn sublieme vertolking van SS Luitenant Hans Landa in Inglorious Bastards. Nu is hij door Samsung gestrikt voor een bijzonder grappige commercial voor de Galaxy Note 7.

Hij vraagt zich openlijk af wat de Amerikanen eigenlijk aan het toestel hebben en speelt zelf de tien hoofdrollen; van overijverige autoverkoper tot Abraham Lincoln. Conclusie? De Galaxy Note 7 'makes America greater again' ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.