Toestellen
11 september 2007 - Ron Smeets

De S500i wordt ook in paars leverbaar

Mede dankzij de problemen met brekende toetsen heeft de S500i van Sony Ericsson al meer aandacht gekregen op blogs en in de pers dan dat men verwacht had.

Helaas is een deel van die aandacht dus niet echt positief te noemen want hoe je het ook wendt of keert, de verhalen over de problemen blijven ook na meerdere verklaringen van Sony Ericsson dat men nu toch echt alles onder controle heeft opduiken.

Misschien dat de paarse verf in combinatie met de kunstof toetsen het wel goed blijven doen, maar zo te zien neemt Sony Ericsson geen risico meer en laat men het toetsenbord van de paarse versie van de S500i 'blank'. . .

Of, en zo ja wanneer deze versie van de S500i op de markt gaat komen is nog niet bekend. . .Gerelateerde links:
Licht en natuur als inspiratie voor de S500i en T650i
Keyboard probleem S500i ook bij de gele versie
Ook brekende toetsen op de W580i van Sony Ericsson
Keyboard problemen Sony Ericsson verleden tijd
Keypad Sony Ericsson S500i breekt te makkelijk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.