Entertainment
26 december 2008 - Ron Smeets

De rijdende mobiele telefoonwinkel

Vroeger had je de SRV man die met zijn winkel door wijken en dorpen reed en iedereen kent natuurlijk wel de bezorgdiensten voor pizza, shoarma en andere etenswaren. Maar een mobiele telefoonwinkel op wielen zie je niet zo vaak. En zeker niet als de eigenaar van de winkel de mobieltjes verkoopt vanuit een 'gepimpte' Rolls Royce Phantom.

De mobiele afdeling van de MobileStore schijnt al geruime tijd rond te rijden in het land van Curry en Taj Mahal. Tja, het is een idee en hij bestrijkt op deze manier natuurlijk een veel grotere potetiële afzetmarkt dan wanneer het winkeltje ergens in het centrum van Mumbai zou liggen.

Helaas heeft de Rolls door het toevoegen van wat extra kleurtjes en stickers wel een beetje, zoniet alles, van zijn dure, deftige uitstraling verloren. De foto's hieronder spreken voor zich. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.