Toestellen
09 maart 2015 - Ron Smeets

De pre-order teller voor de Galaxy S6 (egde) staat al op 20 miljoen Dat zegt althans een topman van een grote provider

http://www.mobilecowboys.nl/toestellen/16979 Tijdens, maar vooral in de dagen na, de presentatie van de Galaxy S6 en Galaxy S6 edge werd al snel duidelijk dat het toestel zowel door de industrie zelf als ook de meeste pers, critici en fans, positief ontvangen is.

Volgens een hoge bobo van een grote Europese provider zou Samsung inmiddels al 20 miljoen bestellingen voor beide toestellen hebben binnengekregen. Het zou gaan om 15 miljoen exemplaren van de Galaxy S6 en nog eens 5 miljoen keer de Galaxy S5 edge. Dat zijn overigens nog geen pre-orders die door consumenten geplaatst zijn. Niet rechtstreeks althans. De bron spreekt over het aantal toestellen dat door providers bij Samsung besteld is. Als de aantallen kloppen dan zou dit een nieuw record zijn voor Samsung, aldus de bobo die natuurlijk anoniem wenste te blijven.

De Koreaanse fabrikant heeft zelf nog helemaal niets gemeld over (pre-)order aantallen voor de Galaxy S6 en de Galaxy S6 (edge). Dat zal ook nog wel even op zich laten wachten, maar als de nieuwe Galaxy's inderdaad zo populair worden dan gaat Samsung zeker weer met (tientallen) miljoenen cijfers gooien zoals men dat ook deed bij de steeds sneller, en in grotere getale, verkopende opvolgers van de Galaxy S, S2 en S3.

Het afgelopen jaar moesten de Koreanen die patserige taal even binnensmonds houden aangezien met de verkoopcijfers van de Galaxy S5 geen records gebroken werden.

Bron, via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.