Toestellen
05 februari 2006 - Ron Smeets

De populairste mobieltjes volgens Bellen dot com

Veel Nederlanders en ongetwijfeld ook genoeg Belgen zullen bij het zoeken naar een nieuwe mobiele telefoon de Toestelwijzer van bellen dot com een of meerdere keren geraadpleegd hebben.

Op basis van de opgevraagde toesteladviezen heeft bellen.com een top 3 samengesteld van de populairste mobieltjes van dit moment:

1. Sony Ericsson W800i

2. Nokia 6230i

3. Samsung D600

De rangschikking is tot stand gekomen op grond van het aantal keren dat de detailpagina's van alle toestellen in de afgelopen week bekeken zijn, aldus Bellen dot com.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.