Entertainment
02 oktober 2006 - Ron Smeets

De Playstation 3 zuil

De Playstation 3, die wij met een beetje geluk rond Maart 2007 in de winkels mogen verwachten, is bepaald geen klein en compact gameconsole.

Hetzelfde geldt dus ook voor de promotie zuil zoals die door Sony in de winkels zal worden geplaatst. Klik op de foto voor de full-size versie ervan.

Hopelijk is er t.z.t. ook een kleinere zuil beschikbaar, want anders kunnen veel kleine speelgoed- en electrozaken het neerzetten een demo-versie PS3 voor de spelende kids wel vergeten.

Foto via EngadgetGerelateerde links:
Prijs PS3 in Japan 20% omlaag
PS3 komt toch NIET in November
PS3 verplettert de XBox
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.