Accessoires
20 november 2006 - Ron Smeets

De Phillar Vision Navigator kost slechts 200 Euro

Over goedkope navigatiesystemen gesproken. Deze PVST-SPN350, ofwel Phillar Vision Navigator mag met een prijskaartje van 200 Euro met recht een koopje genoemd worden.

Voor dat geld is ie voorzien van een 276MHz Centrality Atlas II processor, 64MB RAM, 32 MB ROM, een 3.5inch touchscreen display met 320x240 resolutie en een SD/MMC geheugenkaart optie.

Multimedia speler software kan als extra optie erbij gekocht worden, maar het toestel heeft wel al speakers en een minijack aansluiting standaard aan boord.

Als operating systeem is gekozen voor Windows CE 4.2 en afhankelijk waar je hem koopt krijg je de 'lokale' digitale routekaarten meegeleverd.Gerelateerde links:
Nep TomTom gespot
Goedkope portable navigator van Mio
Taiwanese portable GPS/DAP voor Europese markt?
Portable 3D Navigator met DMB
De Pocket Loox N100 serie navigatie PDA's
Goedkope portable navigator voor Engelse markt
Twig GPS phone met NavTeq navigatie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.