Entertainment
13 mei 2009 - Ron Smeets

De 'penis' mobiel van Hugo Chavez

Ja, sorry, maar ik kan er ook niets aan doen dat Hugo Chavez zo'n rare vogel is.

Wat blijkt? Het ultra goedkope mobieltje dat El Presidente enkele weken geleden vol trots presenteerde kreeg van hem de naam 'El Vergatorio' (en niet El VergetArio zoals eerder gemeld).

Nu wil het geval dat El Vergatorio in de straten van Venezuela zoveel betekent als 'penis'. Tja, dat werpt toch een iets ander licht op de uitspraken die Hugo deed tijdens de presentatie.

Zo riep hij dat hij verwachtte dat het toestel wereldwijd een succes zou worden en, nog gekker, dat iedereen die geen Vergetorio zou kopen een 'nobody' is. Wetende wat de bijnaam van het toestel is, zou jij er nu nog eentje kopen? Misschien voor mijn vriendin, en dan alleen op trillen zetten. Hè, bah!

Nou, nog eentje dan: "Is dat een El Vergatorio, of ben je gewoon blij me te zien?"

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.