Toestellen
14 november 2005 - Ron Smeets

De PEBL, Motorola's derde 4-letter GSM

Of het te maken heeft met dat ene vierletter woord waar iedereen in Amerika zo bang voor is, dat weet ik natuurlijk niet, maar met de introductie van de PEBL brengt Motorola wel het derde toestel op de markt met een vierletterige naam, na de RAZR en ROKR.

PC Mag heeft het toestel, dat nog niet te koop is, al in de handen gehad voor een review. Conclusie: De PEBL is een design toestel zonder veel high-tech functies en gadgets, maar wel erg mooi, klein en licht.

Overigens is de vierde 4-letter GSM van Motorola ook al onderweg, de SLVR.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.