Nieuws
23 mei 2012 - Ron Smeets

De patentruzies update (infographic)

Er zijn de afgelopen maanden al diverse infographics en overzichten gemaakt van de lopende patentruzies en rechtzaken tussen de diverse fabrikanten en leveranciers. Dat restulteerde telkens in een afbeelding of grafiek die meer op een spinneweb leek.

Visual.ly heeft een nieuwe, geupdate, infographic gemaakt. Ik moest bij het zien meteen denken aan dat tekenspelletije waarbij je sjablonen gebruikte om de meest vreende ronde lijnenspellen op papier te zetten. Helaas is de naam mij even ontschoten. Het was vooral in de jaren 70 en 80 populair volgens mij ;-) Als je onderstaande infographic ziet dan zal er ongetwijfeld wel iemand zijn die het zich wel herrinnerd ;-) 

Mocht je onderstaande infographic niet goed kunnen lezen, dan staat hier een grotere versie.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.