Accessoires
26 oktober 2005 - Ron Smeets

De Palm Treo 'music dock'

Dat er music-docks voor de iPod en Walkmanphones zoals de W800i of ROKR op de markt zijn zal niemand verbazen, maar een dock met speakers voor de Palm Treo is wel een van de laatste gadgets die je verwacht tegen te komen, toch?

De jongens bij Shop Brando dachten daar duidelijk anders over en hebben nu de Treo 650 Music Dock in hun assortiment opgenomen.

Behalve voor het luisteren naar de op je Treo opgeslagen MP3's of het opladen van de accu, kun je dit dock ook gewoon gebruiken om de PDA te synchroniseren met je PC.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.