Geruchten
13 april 2008 - Ron Smeets

De P5i foto van vandaag: camera onthuld

Deze foto is voor de afwisseling weer eens afkomstig van SE-World.

Dit, inmiddels 6e of 7e plaatje van de P5i 'Paris' toont de achterzijde van het toestel waarbij het schuifklepje van de camera geopend is. Hierdoor zijn de lens, het spiegeltje voor zelfportret foto's (links-onder) en flitser (onder de lens) van de 5 megapixel camera te zien.

Zo op het eerste gezicht lijkt me dit geen Xenon flitser te zijn maar een gewone LED versie. Da's natuurlijk wel een beetje jammer.

Ben benieuwd wat de dag van morgen zal brengen. Misschien de beloofde videopreview van The Unofficial Sony Ericsson Blog of een officiele aankondiging van de fabrikant zelf? ;-)Gerelateerde links:
Weer twee nieuwe P5 'Paris' foto's 'uitgelekt'
Nieuwe Sony Ericsson spy-foto's van de P5 (Paris) en P3i
Derde foto P5 opgedoken
Nog een foto van de Sony Ericsson P5 'Paris'
Eerste échte foto van de Sony Ericsson P5i 'Paris' gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.