Toestellen
07 november 2014 - Ron Smeets

De Oppo N3 en de Find 7a naast elkaar (video)

De Oppo N3 werd eind vorige maand in Singapore gepresenteerd en valt natuurlijk vooral op door zijn roterende camera aan de bovenzijde.

In onderstaande korte video wordt de N3 vergeleken met een van zijn broers, de Find 7a. Heel veel overeenkomsten, behalve de merknaam, het 5.5 inch full HD IPS display scherm en de 2.3GHz quad core Snapdragon 801 processor met 2GB RAM, hebben beide toestellen echter niet.  Enfin, kijk zelf maar ;)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.