Accessoires
22 januari 2008 - Ron Smeets

De 'onzichtbare' headset

Ik zal maar beginnen met te zeggen dat het jammer is dat deze 'onzichtbare headset van Brickhouse Security géén Bluetooth functionaliteit heeft, maar klein en, eenmaal in je oor geplaatst, onzichtbaar is hij wel.

Het apparaatje is tevens voorzien van een microfoon die het uitgaande geluid oppikt vanuit je keel-oorkanaal.

Om hem te laten werken in combinatie met je mobiele telefoon, volgens de makers kan hij met elke GSM werken die een 2.5mm audio aansluiting heeft, moet je op je toestel een kleine ontvanger aansluiten door middel van een 2.5mm audiokabeltje.

Die ontvanger heeft overigens ook een microfoontje zodat de gesprekspartner aan de andere kant van de telefoonlijn ook kan meeluisteren met de andere personen in de ruimte waar de beller zich bevindt, spioneren dus. Dat is ook de voornaamste functie die de producenten van dit Spy Tool benadrukken, maar je kunt er ook gewoon mee bellen.

Toegegeven, hij is niet goedkoop: $650. Op het filmpje (animatie) hieronder wordt de werking uitgelegd.Gerelateerde links:
LG met ingebouwde Bluetooth Stereo headset
Ultraplatte headset van Newton
Kleinste Bluetooth headset ter wereld is van Sagem
FlexiSpy: een uitkomst of gevaarlijk
GSM's bespieden met FlexiSPY Pro
Mini Bluetooth headset
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.