Nieuws
21 juni 2016 - Ron Smeets

De OnePlus 3 mishandeld (video) Spoiler alert: het glas krast en de behuizing buigt

De OnePlus 3 is amper een week verkrijgbaar. Als je wilt weten hoe 'sterk' en krasbestendig het toestel is, en je vindt het niet erg om 400 euro 'weg te gooien', dan kun je dat zelf testen. Doe je dat liever niet, en je wilt dat jouw exemplaar spik en span blijft, kijk dan onderstaande video van Jerry Rig Everything. Hij mishandelde zijn OnePlus 3 met een Stanley mes, kraspennen, een aansteker en zijn blote handen.

Spoiler Alert: het scherm krast en de behuizing buigt, maar vergeleken met sommige concurrenten is de OnePlus 3 best degelijk te noemen. Vooral het feit dat zelfs de meeste details, zoals de speaker grille, van metaal gemaakt zijn en de ultra harde keramische home-button / vingerafdruk scanner maken hem erg robuust.

Via (YouTube)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.