Accessoires
08 februari 2006 - Ron Smeets

De officieuze MP3 speler voor het WK 2006

Gelukkig hebben de makers van deze balvormige MP3 spelers gekozen voor een traditioneel design van de bal. Dit in tegenstelling tot de officiële bal van het WK dat over ruim 3 maanden in Duitsland begint en die er uitziet alsof ie 'belegd' is met Allways (zonder vleugeltjes).

Maar goed, de Shiro AS MP3 speler zal in ieder geval aanslaan bij de miljoenen voetbalfans. Nu nog wachten op de merchandisers die hem in de kleuren van het WK 2006 of Oranje gaan 'spuiten' en dan kan ie hier zo de winkels in.

De speler zelf iheeft 1GB opslagcapaciteit. Genoeg dus voor alle Oranje liedjes die ooit gemaakt zijn. Dat ie door zijn balvormige design niet echt portable is nemen we maar op de koop toe.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.