Accessoires
04 januari 2007 - Ron Smeets

De NukAlert handig bij afspraak met ex-spion

Dit is binnen enkele weken al het tweede gadget dat je bij je kunt dragen om gewaarschuwd te worden wanneer je te dicht in de buurt van een (nucleaire) stralingsbron komt.

Deze hanger, de NukAlert, kun je aan je sleutelbos bevestigen. Altijd handig als je een date met een (Russische) ex-spion hebt :-)

Als he NukAlert (dodelijke) straling meet dan klinkt een alarmsignaal zodat je weet dat je de ruimte, of het gezelschap waarin je dan verkeert, moet verlaten.

Hij kost 160 dollar en is online te bestellenGerelateerde links:
Horloge annex stralingsmeter
Met je iPod de nucleaire winter door
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.