Toestellen
24 april 2014 - Ron Smeets

De Nokia X van dichtbij bekeken (video)

De Nokia X, X+ en XL werden in Barcelona onthuld en zijn de eerste Fins-Amerikaanse Android toestellen. Al heeft Nokia wel heel erg haar best gedaan om het uiterlijk van Android goed te verbergen in de UI.

Ze komen voorlopig niet naar Nederland. Onder andere omdat Nokia wil voorkomen dat deze 100-150 Euro toestellen gaan concurreren met de al heel goedkope Lumia 520 en 630. Voor de liefhebbers hieronder een korte Engelse videopreview van de Nokia X.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.