Entertainment
25 mei 2007 - Ron Smeets

De Nokia N95 in Monaco

De meesten van jullie zullen het wel al gemerkt hebben dat ik de afgelopen anderhalve dag niet echt veel gepost heb en dat zal de komende dagen ook wel zo blijven.

Ik vertoef op dit moment namelijk in Monaco bij de lokale Grand Prix. Behalve de talloze foto's die ik met mijn Kodak DX6490 schiet neem ik ook mijn N95 regelmatig ter hand.

Voor de liefhebbers van de Mediterranee, Formule 1 en de Nokia N95 heb ik er alvast een paar online gezetGerelateerde links:
Eerste 5 megapixel foto van de N95 online
N95 wordt dé smartphone van 2007
Eerste foto's van de Nederlandse Nokia N95
Fototour van de N95
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.