Toestellen
21 oktober 2005 - Ron Smeets

De Nokia L'Amour collectie

Met de introductie van de L'Amour collectie zet Nokia een nieuwe stap in de wereld van Fashion Phones. Vooralsnog brengt men 3 modellen op de markt, de 7360, 7370 en 7380.

De toestellen zijn stuk voor stuk een toonbeeld van high-tech design, gecombineerd met natuurlijke kleuren en materialen en met een passie voor detail en vormgeving.

Volgens Alistair Curtis, VP Design van Nokia, is de GSM voor velen van ons een verlengstuk geworden van onze 'stijl van leven' en zijn velen van ons bij de keuze voor een nieuw mobieltje inmiddels net zo modebewust als bij de keuze van hun kleding en andere accesoires.

Curtis hoopt dan ook dat iedereen die oog heeft voor design en detail uiteindelijk 'verliefd' zullen raken op de L'Amour collectie. Gezien de prijs zal die liefde voor de 7360 wel wat groter worden dan voor de 7380.

Het instapmodel, voor zover je daar hier van mag spreken, de 7360 gaat ongeveer 200 Euro kosten, gevolgd door de 7370 met ca. 300 Euro. Voor het topmodel uit de collectie, de 7380 mag je alsvast zo'n 500 Euro reserveren.

Betaalde liefde van Nokia? Of gewoon kick-ass toestelletjes voor de modebewuste beller.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.