Nieuws
22 december 2010 - Ron Smeets

De Nokia C7 is een sexy design toestel

Ik heb het zelf ook al geroepen; de Nokia C7 is een bijzonder sexy toestelletje. Dat vindt Sally Glover, de secretaresse van een Engelse mode ontwerper, ook, maar in de video waarin ze dat duidelijk maakt ligt het er allemaal net iets té dik bovenop.

En dat maakt de boodschap ineens weer een stuk minder geloofwaardig. Nah ja, het is natuurlijk ook een gewone commercial voor de Nokia C7 en modeontwerper Gresham Blake, maar dan wel verpakt in een soort van 'Tros-Radar-Warme Douche' filmpje ;-) Enfin, kijk zelf maar:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.